Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Zweden
Periode
Zomer
Website

Zomerwerk-vacature op Camping Tiveden

Gevraagd:  allround Camping medewerk(st)er Hej....

......leuke, vlotte, blije, actieve, maar ook nauwkeurige en zorgvuldige meisjes en jongens, dames en heren :)  Ben je klaar met je studie het komende voorjaar?  Heb je een 'tussenjaar' of wil je gewoon eens in het buitenland werken en ervaring opdoen binnen een campingorganisatie?   Solliciteer dan  bij ons!  

Camping Tiveden is een kleinschalige Familie-camping in Zweden;  elke zomer stellen we een leuk (klein) team samen  en met elkaar zetten wij ons allerbéste beentje voor om onze gasten te voorzien van schoon sanitair en stuga's,  om de keuken (hulp kok) en de servering te bemannen en gezellige aktiviteiten mee voor te bereiden/uit te voeren.  Ben jij hiervoor gemotiveerd? Voor het inwerken, de continuïteit en plezier met elkaar,  zoeken wij het liefst zomerpersoneel wat minimaal  6 - 10 weken kan werken/verblijven bij ons.  In de periode tussen half mei tot half september.

Leeftijd tussen de 17 en de 55 jaar :))

Je kunt bij ons inwonen en naast het werkschema op de camping, kun je je vrije tijd doorbrengen op-en rond de camping. Met de opgedane contacten en evt. aktiviteiten-materiaal in bruikleen (kano, kajak, Sup, fiets etc.)  Er is práchtige natuur hier om ons heen :)

Spreekt het je aan? Schrijf of bel ons gewoon, dan kunnen we verder babbelen!

groetjes,

Hein&Marlies 

Camping Tiveden - ZwedenNienke (), De omgeving is prachtig en er is rond de camping van alles te doen!

"Ik heb in de zomer van 2017 twee maanden mogen werken op camping Tiveden. Dit was mijn eerste baan in het buitenland en ik heb het hier superfijn gehad. Hein, Marlies en de rest van de familie verwelkomen je met open armen en zorgden dat alle zenuwen die ik had snel verdwenen. Ook de rest van het team was heel gezellig en zorgden ervoor dat het werken niet per se voelde als werken. De bezigheden waren ook afwisselend genoeg om je niet te gaan vervelen (wat sowieso lastig is met alle verschillende gasten die langskomen). Daarbovenop komt nog dat de omgeving prachtig is en dat er rond de camping van alles te doen is. Al met al kan ik terugkijken op een heerlijke tijd, waarin ik veel nieuwe dingen heb kunnen leren en ervaren!"

Petra (), Al met al heb ik een geweldige zomer gehad bij Camping Tiveden die ik zeker niet had willen missen.”

“Na het afronden van mijn studie wilde ik graag mee maken hoe het was om te werken in het buitenland. Via wereldwerk.eu ben ik terecht gekomen bij Camping Tiveden in Zweden waar ik een zomer mee mocht komen werken. Ik werd heel hartelijk ontvangen door Hein en Marlies op de camping en daardoor voelde ik me al snel thuis. Het team was gezellig en voelde eigenlijk als een grote familie. De werkzaamheden waren afwisselend, wat ervoor zorgde dat niet elke dag hetzelfde was. Zo werkte ik in de schoonmaak, maar ook in het restaurant. Het was soms hard doorwerken, maar gelukkig was er ook altijd ruimte voor gezelligheid. In mijn vrije tijd heb ik ook onwijs leuke dingen kunnen doen, zoals het verkennen van het nabijgelegen nationaal park Tiveden, kanoën, plaatsjes bezoeken en op elandsafari. Al met al heb ik een geweldige zomer gehad bij Camping Tiveden die ik zeker niet had willen missen.”