Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Zweden
Periode
Zomer
Website

Activiteiten medewerker op camping in Zweden

Ook dit  jaar zijn wij weer op zoek naar 2 medewerkers (m/v), vooral voor het begeleiden van activiteiten op onze camping. De medewerkers werken vaak met zijn tweeën maar ook zelfstandig.

De kinderen waarvoor de activiteiten georganiseerd worden, zijn gemiddeld tussen de 4 en 14 jaar oud.

Een greep uit de activiteiten: het bouwen van een kabelbaan, vlottenbouwen, rotsklimmen, lasergame, survival, pannenkoeken bakken boven houtvuur, boemerang maken, kanoën en broodjes bakken boven houtvuur met worstjes, het maken van een waterglijbaan, de wekelijkse barbecueavonden, kleine cursus kaart en kompas, dropping en nog meer activiteiten. Eigen inbreng is welkom. Er is een grote rotswand bij ons in de buurt waar wij in het verleden zijn gaan rotsklimmen. Het is leuk (maar geen must) als je deze activiteit kunt organiseren, echter, dan moet je als begeleider wel gecertificeerd zijn. 

De werkzaamheden buiten het verzorgen van de activiteiten zijn: 

Maaien van de velden met de maaimachine (sporadisch),

Oppassen en andere voorkomende werkzaamheden.

Naast kost en inwoning krijg je een weekvergoeding, een bedrag voor de reiskosten en kan je gratis gebruik maken van onze kano's (in de daluren) of een fiets lenen. Aan het eind van de periode krijg je bij goed functioneren een bonus. Naast de werkzaamheden heb je ook tijd om vakantie te vieren. Periode: 6 juli - 16 augustus 2020

Stuur ons een mailtje via onderstaande knop als je meer wilt weten over de vacature.