Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Zweden
Periode
Voorjaar
Website

Werken op een boerderij in Zweden

Hej!

Werken en wonen op een boerderij met paarden in de prachtige natuur van Värmland, Zweden, waar we activiteiten met paarden in het toerisme organiseren. Van korte tot lange buitenritten en meerdaagse avontuurlijke tochten waar we ons diner op open kampvuur maken, slapen in het bos in tipi tenten, echt survival met onze paarden. We hebben ook andere dieren zoals honden, katten, kippen, papegaaien en mini-paarden.
Daarnaast verhuren we diverse vakantiehuizen, 1 daarvan zijn we deels nog aan het opknappen.
Onze droom is om een zelfvoorzienende boerderij te maken en daarnaast te genieten met onze gasten van de outdoor activiteiten.

We bouwen aan een grote nieuwe stal dus nu zoeken we hulp met het timmerwerk, schilderen maar ook het hakken van brandhout, aanleggen van een tuin, hekwerk zetten, in de moestuin werken. We zijn op zoek naar personen die handig zijn, willen helpen met opbouwen, een flexibel karakter hebben, een positieve geest, zelf initiatief tonen, ben je in staat om probleem oplossend te denken? 

Ben je creatief? Ben je in goede conditie? Ben je sociaal? En kan je wat humor handelen  ;)

Vindt je het ook leuk om in een team te werken?

Op een boerderij en onze projecten is wel altijd iets te doen :) 

Wij zijn dus op zoek naar een of meerdere handige klusmannen of vrouwen!

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geniet in je vrije tijd van de prachtige natuur met diverse outdoor-activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën, zwemmen, paardrijden, elanden-safari / park, quad rijden, fietsen op een oude spoorlijn of gewoon genieten van de natuur!

Neem gerust contact op!

Welkom! 

Marcia & Dimitry 

www.ourlittlefarm.se 

info@ourlittlefarm.se

Dimitry: 0046-705325514

Marcia: 0046-705593967