Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Zweden
Periode
Winter
Website

Hotelmedewerker

Vardshuset Lugnet betekent 'de rustige herberg'. In drie karakteristieke panden uit de beginjaren 1800 en 1900 runnen wij ons familiehotel dat gelegen is aan de alsmaar rustig voortvloeiende rivier de Vasterdalalven

Ons hotel heeft 15 kamers, een restaurant met panorama-uitzicht over de rivier en een hele grote tuin aan de rivieroever. Vanuit onze tuin loop je zo de gemeentelijke golfbaan op. Je kunt in de omgeving in de zomer o.a. wandelen, vissen, kanoen, golfen, zwemmen en mountainbiken, en in de winter langlaufen, schaatsen en skieen.

Ons hotel ligt in Dalarna, een van de mooiste streken van Zweden, 6 km buiten Malung. 's Zomers ontvangen wij met name gasten uit noord- en west-Europa, in de winter veelal gasten uit Zweden.

Wij zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in de periode november 2019 t/m april 2020, voor de functie van Hotelmedewerker met als werkzaamheden: schoonmaak, afwas, serveren, hulp in de keuken, kleine onderhoudswerkzaamheden.

Je moet de Engelse taal beheersen om te kunnen communiceren met de gasten. Mensen met ervaring in de horeca of schoonmaak hebben de voorkeur. Wij willen je graag voor een minimale periode van 4 weken inzetten, maar een langere periode heeft onze voorkeur. Ook mensen die het gehele seizoen bij ons willen werken en mensen die samen willen komen (stel, vrienden, vriendinnen) worden aangemoedigd om te solliciteren. 

Wij bieden: Kost en inwoning en SEK 40 (ongeveer €4) netto per uur voor (afhankelijk van de drukte) 20-40 uur per week. Wij vergoeden ook de reiskosten.

Wil je ons team komen versterken, stuur dan een e-mail met je foto, achtergrond, ervaring en motivatie naar: info@lugnethotel.se