Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Oostenrijk
Periode
Zomer

Gasthof in het Bregenzerwald Oostenrijk is op zoek naar enthousiast personeel

Voor aankomend zomerseizoen, vanaf 17 mei tot midden september 2020, zijn wij op zoek naar een zelfstandige man/ vrouw die ons wilt komen helpen. Eventueel is vanaf 17 mei tot begin juli en dan weer vanaf midden juli tot midden septeber ook een optie! 

Sinds 2016 straalt het oude Gasthof “Landhaus Bad Hopfreben” weer in het Bregenzerwald in Oostenrijk. Een mooi natuurgebied met diverse mogelijkheden zoals wandelen, fietsen, hiking en nog veel meer!  

Houd jij hiervan en wil je tijdens je vrije dagen genieten van deze mooie omgeving en actief de bergen verkennen, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wij bieden:  

· een 4-daagse werkweek ( m.u.v. Oostenrijkse feestdagen)  

· salarispakket inclusief kost en inwoning 

· eigen slaapkamer met een 2-persoonsbed, slaapbank, fauteuil en een tv  

· Bregenzerwald Saison-Card 2020 

· Vergoeding vervoer Nederland naar Oostenrijk met de Flixbus  

Werkzaamheden:  

· Bar / bediening  

· Keukenhulp, assisteren bij het bereiden van gerechten en verantwoordelijk voor een ordelijke en schone keuken 

· Schoonmaakwerkzaamheden  

Naast de werkzaamheden die hierboven vermeld staan, ben je ook bereid om klussen op te pakken in en rondom het oude Landhaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuin- en schilderwerkzaamheden.  

In demaand juli zijn wij ruim 2 weken gesloten en zijn wij met onze dochter op vakantie. Jij draagt dan de verantwoordelijkheid voor in en rond het huis en voor onze kat Doerak.  

Spreekt bovenstaande vacature je aan en wil je deze kans pakken en ben je deze periode beschikbaar om in het mooie Oostenrijk de zomermaanden door te brengen? 

Dan komen wij graag in contact met jou!  

Je kan ons je CV sturen via onderstaande knop!