Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Oostenrijk
Periode
Zomer
Website

Hulp in onze Groepsaccommodatie gezocht

Wij zoeken hulp voor onze groepsaccommodatie in Mauterndorf, Lungau, Oostenrijk. Ons huis, midden in het centrum van Mauterndorf en dichtbij alle skigebieden van Lungau is een groepsaccommodatie voor groepen tot 70 personen. We bieden, halfpension en volpension aan. In de winter is het hier prachtig skieen, langlaufen en rodelen en in de zomer is het hier prachtig fietsen, wandelen, raften etc. 

Bij ons is er altijd wat te doen, maar waar we het meest naar op zoek zijn is hulp voor op de wisseldagen (1x per 1-2 weken). Wij bieden in principe gratis accommodatie als jij ons wilt helpen op de wisseldagen. Indien je meer wilt werken kan dat en dan zal er ook loon betaald kunnen worden. Ons hoogseizoen is van juni tot en met augustus en van december tot en met april. Wij zijn vrij flexibel, onze droom is natuurlijk 1 of 2 personen te vinden voor het gehele jaar, maar als je alleen de zomer of alleen de winter beschikbaar bent valt hier ook wel een mouw aan te passen.

Wat voor ons het belangrijkste is, is dat je er zin in hebt, je handen uit de mouwen wilt steken en een leuke tijd in het buitenland wilt doorbrengen. Alle andere zaken zijn in persoonlijk contact nog nader af te stemmen. 

Dus check vooral even onze website en neem gerust contact met ons op bij verdere vragen!

Met vriendelijke groet,

Anika & Marc

Haus Wendy