Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Oostenrijk
Periode
Winter
Website

Leuke vakantiebaan in Oostenrijk, winterseizoen 2020!

Voor het komende winterseizoen zoekt Nationalpark Chalets een medewerker voor de receptie en het restaurant. 

Nationalpark Chalets (NPC) ligt in Neukirchen am Grossvenediger in de Wildkogel Arena, tussen Gerlos (Zillertal) en Kitzbühel. NPC bestaat deze winter uit 42 chalets met in totaal 320 bedden. De schoonmaak en het bedden opmaken worden door een reinigingsteam gedaan.   

Wij zoeken helpende handen in het hoofdgebouw, waar zich onder andere de receptie bevindt en een loungeruimte met café, restaurant en terras. We hebben hulp nodig bij de dagelijkse gang van zaken, in het restaurant/keuken (twee avonden in de week) en bij de receptie (o.a. op zaterdag). Dit zal ongeveer 30 uur per week zijn, dus er blijft volop tijd over om te skiën, boarden, rodelen en wandelen.

We hebben een studio met keuken en eigen badkamer beschikbaar. De studio kan ook door twee personen worden bewoond, als je samen met een vriend of vriendin wilt komen. We bieden een een salaris van 975,- per maand. Belangrijk is dat je een rijbewijs hebt en naast Engels ook de Duitse taal machtig bent. 

Spreekt bovenstaande je aan, stuur dan een mailtje met meer informatie over jezelf en je verwachtingen naar: rezeption@nationalpark-chalets.com. Als je vragen hebt, kun
je ook een mail sturen of even bellen met +43 6702017601.