Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Oostenrijk
Periode
Zomer
Website

Super leuke ervaring opdoen door te werken in Oostenrijk op kleine camping en pension!

Wij zoeken voor de zomermaanden juli en augustus 2 zelfstandige, enthousiaste, liefst  sportieve meisjes, of 1 iemand met ervaring, die voor minimaal 6 weken ons bij kunnen staan op onze camping en pension. Er verblijven regelmatig Nederlandse gasten bij ons, maar ook vele andere nationaliteiten, daarom is het handig als je Duits en Engels spreekt. De werkzaamheden zijn afwisselend, echter veel schoonmaakwerk. 

Oa toiletgebouw schoonmaken, kamers schoonmaken en bedden opmaken, ontbijt voor de gasten verzorgen, bloemen water geven, stofzuigen, ramen lappen, onze honden uitlaten, de avond maaltijden verzorgen, praatjes maken met de gasten, enz.

Er is een kamer beschikbaar met eigen toilet en douche, er is Wifi en Nederlandse tv. De meeste maatijden zullen we gezamenlijk eten. Jij / Jullie moeten je zelf kunnen vermaken, al zullen we Ramsau en omgeving zoveel waar mogelijk laten zien. De werktijden zijn flexibel, geen 9 to 5 job maar altijd een paar uur 's middags vrij om te doen waar je zin in hebt.

Jij/jullie zijn het gezicht op de camping en gasten waarderen enorm gezellig personeel dat zorgt dat het overal schoon en netjes is, waardoor de gasten een heerlijke vakantie bij ons kunnen hebben. 

Wie zin heeft in een buitenland ervaring in een veilige omgeving, niet beroerd is de handen uit de mouwen te steken, op een prachtige plek, Oostenrijk wil ontdekken, dan is deze baan voor jou. Bij interesse zie ik graag een mail met foto's tegemoet waarin je uitlegt wie je bent, wat je gedaan hebt en waarom we jou/jullie moeten nemen.

De verdiensten zijn naast kost en inwoning, uitstapjes en reisvergoeding, in overleg een uurvergoeding voor 8 uur werk per dag, afh. van leeftijd en ervaring.

Nieuwsgierig reageer via onderstaande knop! Tot gauw. Groeten Inge