Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Italië
Periode
Zomer

Campingtoppers gezocht

Buongiorno  en welkom! Jouw nieuwe avontuur als campingmedewerker in het buitenland begint in 2020 op één van onze prachtige
campings in Italië.

In een team van twee tot vijf campingmedewerkers zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie op één van de campings van Selectcamp hebben. Door te werken in het buitenland krijg jij de kans om nieuwe culturen en landen te leren kennen.  

Wat kan je van ons verwachten? 

· Een accommodatie vanuit Selectcamp; 

· Een fiets of golfkar om je te kunnen verplaatsen op de camping; 

· Reiskostenvergoeding voor de heen-en terugreis, 

· Vliegticket van thuisland naar bestemming en vice versa of; 

·  Kilometervergoeding met eigen vervoer. 

· Een vrije dag per week; 

· Training voorafgaand aan vertrek; 

· Begeleiding van een lokale manager (Engelssprekend); 

· Nederlands contract; 

· Korting voor familie en vrienden; 

· Bedrijfskleding. 

Wat verwachten we verder van je? 

· Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal. Frans/Duits/Italiaans is mooi meegenomen

· Minimaal 18 jaar; 

· Ervaring in de dienstverlenende sector; 

· Je bent beschikbaar in de volgende periodes 

·  +/- 5 mei tot en met +/- 1 oktober (volledig seizoen) 

·  +/- 5 mei tot en met 15 juli (half seizoen) 

·   15 juli tot en met +/- 1 oktober (half seizoen) 

Betrokken zijn bij Selectcamp 

Wij maken ons er sterk voor om unieke ervaringen en speciale herinneringen aan onze huidige en toekomstige gasten te kunnen bieden. Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten. Voor ons zijn jullie hier de belangrijkste factor in. 

Jouw dagen zijn er globaal als volgt uit: 

Het verschil maken 

In de ochtend word je wakker met een heerlijk croissantje of een brioche. De zon schijnt al en over een half uur willen de eerste gasten uitchecken. Bij  het uitchecken krijg je een klein cadeautje omdat je er persoonlijk voor hebt gezorgd dat hun vakantie onvergetelijk is geworden. Het hoogtepunt van hun vakantie was jouw tip om het uitzichtpunt te bezoeken waar alleen de lokale bevolking komt. Ze hadden nog nooit zo’n mooie omgeving gezien. Dit punt heb jij leren kennen op jouw ontdekkingstochten tijdens de vrije dagen en deze tips deel je graag met jouw gasten.  

Hard werken 

Na jouw receptieuurtje, waarbij je de aankomsten hebt doorgenomen en de administratie hebt bijgewerkt, is het tijd om de accommodaties schoon te maken. Vandaag heb je 10 accommodaties maar met jouw discipline en tijdmanagement heb je deze op tijd af. Tijdens de schoonmaak van de eerste accommodatie kijk je nog even in het schoonmaakhandboek hoe je ook alweer de waterkoker schoon kunt maken. Alle handboeken heb jij aan het begin van het seizoen ontvangen en je bent heel tevreden met dit naslagwerk. Na de schoonmaak is het alweer tijd voor de check-in van de nieuwe gasten. Jij bent er klaar voor om de nieuwe gasten een ervaring met jouw “personal touch” te
verwelkomen! 

Ben jij enthousiast geraakt om in 2020 op één van de prachtige Selectcamp-campings vakantiewerk in het buitenland te doen? Solliciteer dan via de solliciteer direct button.  

Heb je nog vragen, stuur ons even een mailtje! wouter@wereldwerk.eu