Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Zelfstandig werkende kok en Pizzaïolo camping Zuid-Frankrijk

Welke Zelfstandig werkende kok en Pizzaïolo gaat de uitdaging aan om van onze keuken in de zomer 2020 een succes te maken?

Camping La Tuque is een mooie kleinschalige familiecamping 3* in Zuid-Frankrijk (Lot/Midi Pyreneeën) met  105 plaatsen. We hebben een goedlopend, sfeervol restaurant met 64  couverts op het terras. Er is ook een loungeterras en bij minder mooi weer wordt er binnen gegeten. We zijn alle dagen geopend.

Onze uitgebreide kaart is Frans/Mediterraan met een trendy inslag. We  serveren ook eenvoudige lunches zoals vers belegde broodjes, panini’s,  maaltijdsalades, soepen etc. De ‘home made’ pizza is niet weg te denken. Verder zijn er snacks en tapas. We hebben ook op bestelling een afhaalservice van friet en pizza. Naast à la carte werken we met wisselende dagmenu’s en 1x p/w organiseren we een gezamenlijke BBQ. 

We werken uitsluitend met verse producten, kwaliteit vinden wij belangrijk en hebben ook aandacht voor Vegetariërs en overige diëten. 

Zelfstandig werkende Kok

Je geeft leiding aan het keukenteam (pizzaïolo en keukenhulp) en  je communiceert met 3 à 4 mensen in de bediening. Je maakt deel uit van een team met 11 vakantiemedewerkers. Je bent ook verantwoordelijk voor dagelijks gezonde personeelsmaaltijden.

We vragen een zelfstandig werkende kok met een creatieve en vernieuwende geest.  

Ervaring vereist, diploma HACCP, leidinggevende ervaring, communicatief, voorraadbeheer,
kwaliteit en resultaat gericht. Periode 13 juni tot 29 augustus 2020.

Pizzaïolo 

Onder leiding van de kok zorg je voor een uitstekende mise-en-place en draag
je mede zorg voor de lunches en de warme personeelsmaaltijden. ‘s Avonds bak je verse pizza’s (ook voor de afhaal) en ben je de rechterhand van de kok.

Je hoeft geen koks opleiding te hebben maar ervaring in de keuken is wel vereist. Ben je een harde werker, stressbestendig en sociaal dan is deze baan wellicht jouw uitdaging voor 2020. Periode juli en augustus.

Wij bieden een salaris (of op factuurbasis), kost- en inwoning en  reiskostenvergoeding. Je verblijft in een chalet of mobilhome op de camping. We bieden een plezierige werksfeer bij Nederlandse eigenaren.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV voorzien van een foto via onderstaande knop of bel voor meer informatie +33 6 38 32 18 26 / +31 6 38 47 56 28