Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Bartender, Receptionist, Kok, Pizzaïolo, Horeca en Allround medewerkers

Camping La Tuque, een mooie kleinschalige familiecamping 3* in Zuid-Frankrijk (Lot/Midi Pyreneeën), zoekt voor in het hoogseizoen jonge enthousiaste en gemotiveerde  vakantiemedewerkers die zin hebben in een uitdagende vakantiebaan!

Receptie

Wordt jij hét gezicht van de camping? In deze belangrijke functie kom je in  contact met alle gasten. Je checkt ze in en uit. Je zorgt dat de  administratie op orde is. Je bent er voor informatie, hulp,  broodbestelling, verhuur van fietsen etc. Je bent de rechterhand van de  eigenaren. Ben je representatief, klantvriendelijk, houd je goed  overzicht, reageer dan nu….

Horeca

Ben jij een horecatijger die niets liever doet dan in de bediening staan.  Of een bartender die het heerlijk vind om mooie cocktails en koffies te  maken? We hebben 2 mensen in de bar nodig en 3 in de bediening. Kun je  snel werken, houd je goed overzicht, ben je service gericht en heb je  ervaring (pré), reageer dan nu…

Animatie

Ben jij een vrolijk en goedgemutst type met een hoop energie? Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid  voor het animatieprogramma. Samen met je  collega zorg je dagelijks (m.u.v. de weekenden) voor diverse sport- en  spelactiviteiten. Natuurlijk zijn er ook klassiekers als de spoken  tocht. Het kan voorkomen dat je ook voor allround activiteiten wordt ingezet.

Allround Medewerkers
Je ondersteunt je collega’s in de horeca en animatie. Je doet de  broodverkoop, huishoudelijke taken zoals de was,  schoonmaakwerkzaamheden, zwembad onderhoud en overige voorkomende  klussen. We hebben 3 allrounders nodig.

Keukenhulp

Je taken zijn frituren (afhaalbestellingen), desserts maken, afwassen en het ondersteunen van de kok en pizzabakker.

Campinglife is écht hard werken, dus je moet van aanpakken weten en een teamspeler zijn.

Een professionele houding en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Mede  door jouw inzet bezorg je de gasten een onvergetelijke vakantie.

Ben je daarnaast ook flexibel, spontaan, kun je goed zelfstandig werken en beschik je over werkervaring dan is een vakantiebaan op La Tuque misschien wel jouw uitdaging voor 2019! 

Na het werk is er voldoende tijd en gelegenheid  voor ontspanning en om de omgeving te verkennen. Ben je beschikbaar tussen eind juni en begin september en minimaal 18 jaar oud?
Kennis van de Franse taal is niet nodig want er komen voornamelijk Nederlandse gezinnen en wij zijn Nederlandse eigenaren. Een rijbewijs is wel handig.

Wij bieden een prettige sfeer en zeer afwisselende werkzaamheden. Je krijgt
een salaris, kost- en inwoning en reiskostenvergoeding. Woonruimte is  op de camping beschikbaar (mobilhomes). Je maakt deel uit van een team met 11 vakantiekrachten. 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief en cv met foto via onderstaande knop of neem contact op met  +33 6 38321826 of +31 6 38475628