Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Vakantiemedewerkers Camping Le Clou Dordogne Frankrijk

Camping Le Clou is een kleinschalige familiecamping in de Dordogne van Nederlandse eigenaren. De camping wordt veel bezocht door Nederlandse jonge gezinnen. Kennis van de Franse taal is niet nodig.

  • Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan op een kleinschalige gezinscamping in het zonnige Zuidwesten van Frankrijk?
  • Ben jij 18 jaar of ouder, een teamspeler, enthousiast, harde werker en flexibel? 
  • Ben je in de periode van begin juli tot eind augustus beschikbaar?
  • Heb je enige werkervaring in de horeca, keuken of het organiseren van activiteiten voor kinderen?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op een van de volgende vacatures:

Horecamedewerkers
In de bar, op het sfeervolle terras en in het restaurant zorg je, samen met 4 collega's, voor een gastvrije en verzorgde omgeving. Je draagt zorg voor de brood-, drankjes-, hapjes- en ijsverkoop en rekent met de gasten af.

Keukenmedewerkers
In de keuken maak je samen met een collega de frituur- en pizzabestellingen klaar. Tevens doe je corvee- en snijwerkzaamheden.

Activiteitenmedewerkers
Wekelijks stel je met collega’s een activiteitenprogramma samen voor onze gasten. Feestavonden, kinderdisco’s, knutseluurtjes, sport en spel, bonte avond, kanoën etc. Wat de kinderactiviteiten betreft ben jij verantwoordelijk voor de organisatie.

Voor bovenstaande vacatures geldt dat je naast de vermelde werkzaamheden ook ingezet kan worden voor werkzaamheden van algemene aard, zoals licht  schoonmaakwerk, voorbereiding, bediening en opruimen op feestavonden en onverwachte werkzaamheden op de camping. Een flexibele houding als  medewerker in het campingteam is een voorwaarde om te solliciteren.

Kokshulp
Je bereidt samen met de kok de menu's voor en draagt zorg voor de  personeelsmaaltijden. Heb je geen koksopleiding of ben je daar niet mee  bezig, maar sta je zelf regelmatig met veel plezier in de keuken? Ook dan nodigen we je uit te solliciteren!

Wij bieden je:

  • Verblijf in stacaravans en goede maaltijden.
  • Uitstapjes zoals kanoën, stadsbezoeken, gezellige marktjes.
  • Een prima salaris en vergoedingen.
  • Een onvergetelijke tijd.

Ben je enthousiast geworden en wil je ons campingteam komen versterken?

Mail dan je motivatie, CV en een recente foto van jezelf!

Geef in je mail je voorkeur aan voor een van de vacatures en wat  jouw persoonlijke bijdrage kan zijn voor een enthousiast campingteam. Geef ook aan welke periode je beschikbaar bent.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website en www.facebook.com/campingleclou. 

Nick (21), Nick werkte 2 zomers op Camping le Clou in Frankrijk!

"Twee zomers lang heb ik mogen genieten van de gezellige sfeer die op de Camping le Clou aanwezig is, en waar de gasten elk jaar weer voor terug komen. De vele gezellige avondjes met het team zal ik ook niet snel vergeten! Omdat je naast een goed salaris en een slaapplek óók nog elke dag je maaltijden van de camping krijgt, hou je aan het eind van de rit een behoorlijk zakcentje over. Werken onder de Franse zon met een zwembad in je tuin, wie wil dat nou niet?!Werken op Camping le Clou vond ik erg leuk en divers. Wij, als activiteiten team werden erg vrijgelaten in de invulling van het wekelijkse programma, waardoor we elke week een leuk en origineel programma konden neerzetten. Omdat we ook in andere afdelingen ingezet werden, leer je veel en doe je veel ervaring op! Het contact met de gasten was altijd erg gemoedelijk en gezellig, je werkt echt in een vakantiesfeer! Kortom, voor mij een onvergetelijke ervaring! " Nick – 21 jaar