Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Toppers gezocht voor campingwerk

We zijn op zoek naar jou !!! Wil je met ons werken bij La Parenthèse - Camping Les Ormes in het zuide van Frankrijk naast Bergerac stuur dan je cv naar ons toe.

La Parenthèse-camping les Ormes is een 4 steren camping naast de Dordogne, op een terrein van 10 hectaren, deze familie camping heeft 144 camping pleken waarvan 48 met accomodaties.

We zoeken naar gemotiveerde toppers, friendly, energic, spontaan en zelfstanddig voor de periode van +/- 10 Juli en liefs tot 31 Augustus voorbij de receptie - Animatie/kidsclub - Snack/Bar - logistic en schoomaken. Je zult niet alleen maar een taak doen, maar veelzijdige taken. 

Bijvoorbeeld, als je in de animatie werk, dan zal je ook op woensdag en zaterdag schoon moeten maken, en misschien ook bijspringen bij de snack bar als het nodig is.

Het is een -/+ 30 uur contract met zeker een volle dag vrij.

Spreek je Nederlands, Engels en een beetje Frans is dat een pré voor ons. Je moet minimum 18 jaar zijn.

Je verbli­jft op de camp­ing in een chaletje met daarin bed­den, kas­ten, koelkast, een keuken, was­ma­chine, eigen badkamer, lekker terrasje om buiten te zitten.  

We wachten naar jullie cv's!!!