Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer

Pizza's bakken, frituren, ijs en salades maken, kortom: allround keukenmedewerker!

Ben je op zoek naar een leuke zomerbaan in Frankrijk? Onze gezellige familiecamping vind je in de Ardèche, in het zuid oosten van Frankrijk. 

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar een hulp voor in de keuken, pizza’s maken, frituren van frietjes en snacks. Periode: juni, juli, augustus, half september. Wij hebben ook interesse in een goede kandidaat, die alleen in juli en augustus of een deel daarvan beschikbaar is.  

Gezellige en ongedwongen sfeer 

Onze bistro ligt in het hart van de camping bij/aan het zwembad. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer.  

Als keukenmedewerker start je vaak in de middag met de voorbereidingen. Denk aan het snijden van groentes, klaar maken van de
desserts, wassen van salades etc. Circa 17 uur kunnen gasten frietjes, snacks en pizza’s bestelen (afhaal). Samen met je collega’s vind je het een uitdaging om de bestellingen klaar te maken. Je vind het niet erg even heel hard te werken tijdens piekuren, om het vervolgens daarna weer wat rustiger te hebben. 

Je werkt in klein teamverband en naast keuken zien we graag dat je ook open staat voor andere camping werkzaamheden, zoals schoonmaak van het sanitair en of ondersteuning op terrein, receptie, horeca. Je werkt 6 dagen in de week. 

Verblijf 

Je verbli­jft op de camp­ing in een huis met daarin bed­den, kas­ten, koelkast(en), een keuken, was­ma­chine, eigen tuin. 

Bij ons werken 

Ben je komende zomer 18 jaar of ouder, weet je van aan­pakken, ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend, heb je werkervaring en vind je het leuk om werkzaamheden zoals serveren, maar ook andere werkzaamheden, te verrichten dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!