Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Horeca
Land
Frankrijk
Periode
Zomer

Horecamedewerker Bistro Frankrijk gezocht

Ben je op zoek naar een leuke zomerbaan in Frankrijk? Onze gezellige familiecamping vind je in de Ardèche, in het zuid oosten van
Frankrijk. 

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar een horecamedewerker voor onze bistro. Periode: juni, juli, augustus, half september. Wij hebben ook interesse in een goede kandidaat, die alleen in juli en augustus of een deel daarvan beschikbaar is.  

Gezellige en ongedwongen sfeer 

Onze bistro ligt in het hart van de camping bij/aan het zwembad. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer.  

Als horecamedewerker ontvang je onze gasten in de bistro, maak je drankbestellingen klaar, verkoop je ijsjes, kleine gerechtjes zoals tosti's (overdag) en reken je bestellingen af. ‘s Avonds serveren wij vanaf een menukaart diverse huisgemaakte gerechten. Wekelijks zijn er thema avonden, zoals op woensdag onze Indonesische avond.  

Je werkt in klein teamverband en naast horeca zien we graag dat je ook open staat voor andere camping werkzaamheden, zoals schoonmaak
van het sanitair en of hulp in de receptie/ verkoop brood. Je werkt 6 dagen in de week. 

Verblijf 

Je verbli­jft op de camp­ing in een huis met daarin bed­den, kas­ten, koelkast(en), een keuken, was­ma­chine, eigen tuin. 

Bij ons werken 

Ben je komende zomer 18 jaar of ouder, weet je van aan­pakken, ben je spontaan, vlot, zelfstandig en snel begrijpend, heb je werkervaring
en vind je het leuk om werkzaamheden zoals serveren, maar ook andere werkzaamheden, te verrichten dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!