Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Gezellige campingmedewerkers gezocht voor kleinschalige charme camping in midden Frankrijk

Camping Vallée de Lignac is een kleine charme camping met huurtenten, safaritenten, gites en kampeerplaatsen in midden Frankrijk. 

Wij zoeken voor het seizoen 2020 weer leuke, enthousiaste jonge mensen die minimaal 4 weken beschikbaar zijn in de periode 15 juni –  eind augustus om ons te komen helpen op de camping. Onze gasten zijn hoofdzakelijk Nederlanders en Belgen (Nederlandstalig) met jonge kinderen. Het is dus niet nodig om Frans te kunnen spreken. De sfeer is gezellig en informeel. 

De werkzaamheden bestaan uit: kinderanimatie, horeca werkzaamheden (zoals tafels dekken, bediening, afruimen, bardienst). Tevens zijn er lichte keukenwerkzaamheden. Op zaterdag maken we gezamenlijk de vrijgekomen tenten weer in orde voor de nieuwe gasten.

De kinderanimatie bestaat uit eenvoudige korte (max 2 uur) durende activiteiten per dag. 

Camping Vallée de Lignac is gelegen op het Franse platteland en uitgaansmogelijkheden op loop- of fietsafstand zijn niet aanwezig. Een rijbewijs en eigen vervoer kan dus handig zijn.

Wij zijn op zoek naar mensen die voldoen aan het volgende profiel: enthousiast, klantvriendelijk, aanpakkers, teamwerkers, vrolijk en positief ingesteld. De juiste personen hebben affiniteit met jonge kinderen, liefst enige horeca ervaring, kunnen een groepje kinderen leuk en enthousiast bezighouden, hebben verantwoordelijkheidsgevoel en tonen initiatief en inzet.

De minimale leeftijd is 17 jaar.

Buiten je werktijden kun je gewoon gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Er is natuurlijk wifi aanwezig. Bij een verblijf van minimaal 4 weken betalen wij de reiskosten tot een maximum van 120 euro. Je verblijft op basis van kost en inwoning en je ontvangt wekelijks loon. Je slaapt in een eigen tent en maakt gebruik van het camping sanitair.

Lijkt het je leuk om op een kleine camping in een gemoedelijke sfeer te werken, stuur ons dan mailtje met je CV, een pasfoto en een korte motivatie. We kijken uit naar je mail !