Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Seizoensjobs op 5*-camping: Horecakoppel, keukenhulp, receptionist, medewerker terrein

Seizoensjobs op 5-sterrencamping! Heb jij zin in een mooie, serieuze seizoensbaan 2020 ? In een prachtige omgeving in Zuid-Frankrijk ? Lees dan snel meer over de onderstaande vacatures op onze sfeervolle familiecamping 5* La Vallée Verte in Zuid-Frankrijk (Gard) met 140 plaatsen.

We hebben een goedlopend, sfeervol restaurant/bar VIN&FOOD (6 dgn p/wk). Onze uitgebreide kaart is Frans/Mediterraan met een trendy inslag. Ook de ‘home made’ pizza is niet weg te denken. Naast à la carte werken we met 'event'-menu’s. We werken uitsluitend met verse producten, kwaliteit vinden wij belangrijk en hebben ook aandacht voor vegetariërs en overige diëten. Ook verzorgt de keuken de dagelijks gezonde personeelsmaaltijd. We serveren geen lunches. Je werkuren zijn van ca 15u tot 23u. 

Wij hebben diverse vacatures (à 5 maanden) open staan in onze horeca:

- Horecakoppel / duo: Zin om samen het gezicht te zijn van onze horeca VIN&FOOD ? Wij zoeken een enthousiaste, ervaren kok en een zelfstandige, ervaren ster in de bediening en bar. 

- Keukenhulp (mise-en-place en je verzorgt de bereiding van salades, huisgemaakte pizza's, desserts) en ben je de rechterhand van de kok. Je hoeft geen koks opleiding te hebben maar een interesse met koken is wel vereist.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor onze supermooi gelegen familiecamping zijn wij - voor seizoen 2020 - ook op zoek naar een zelfstandige, fulltime receptionist(e) voor 5 maanden (half april tot half september)

Als eerste aanspreekpunt voor onze gasten ben jij een visitekaartje voor ons bedrijf. Jij hoort en ziet de gast het vaakst en bent daardoor een belangrijk onderdeel van hoe de gast zijn/haar vakantie ervaart. 

Werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

  • In- en uitchecken van gasten
  • Reserveringen aannemen
  • Email en telefoon beantwoorden
  • Verstrekken van algemene en toeristische informatie
  • Verkoop van producten (brood, levensmiddelen, wandelkaarten etc.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Camping La Vallee Verte ligt op een bebost terrein van maar liefst 36 hectare en wij zoeken tevens een enthousiaste terreinmedewerker.

Als terreinmedewerker help je met het onderhoud van het terrein, zwembad, accommodaties en de gebouwen. Zodat alles er picobello uit ziet en ook blijft zien.

Wij zoeken een zelfstandige medewerker die zin heeft in een buitenlands avontuur en die 5 maanden wil wonen en werken in Frankrijk. Afhankelijk van het moment in het seizoen, maak je het zwembad seizoensklaar, voer je groenwerkzaamheden uit. Ook help je met andere terreinwerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het operationeel houden van gebouwen en verhuureenheden zoals stacaravans. Je voert onderhoudswerkzaamheden aan de installaties (elektra en water). 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor bovestaande vacatures  zoeken wij gemotiveerde, zelfstandige medewerkers. Ervaring is superfijn, maar wij vinden het ook belangrijk dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Frans spreken is geen must. Ben jij gemotiveerd, representatief, enthousiast, vrolijk en flexibel? Solliciteer dan nu!

In het laagseizoen maak je deel uit van het campingteam à 12 pers. - het hoogseizoen zijn er maar liefst 25 enthousiaste medewerkers.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris (minimaal €1200 netto), maaltijd & inwoning en zon !!!!

#aantrekkelijksalaris #zelfstandig #gemotiveerd #vrolijk #5sterren #glamping #lavalleeverte #vacature #solliciteernu

Zie tevens onze advertentie op de website: https://www.la-vallee-verte.com/vacatures/