Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping
Land
Frankrijk
Periode
Zomer

Werken in prachtige natuurlijke omgeving op een ecologische camping in Frankrijk

We zoeken een enthousiaste en positief ingestelde gastvrouw (bij voorkeur met een groen hart) voor 1001 werkzaamheden. Je ontvangt onze gasten en begeleidt ze naar de accommodaties, je helpt dagelijks bij het schoonmaken van het sanitair- en iedere zaterdag in de accommodaties, je ondersteunt bij de dagelijkse broodservice, in ons bio-supermarktje,  sta je in onze ijs/smoothie- en koffie/taartbar, help je met het serveren en bedienen op de pizza-avonden en vragen we je voor diverse andere zaken die ter plekke gedaan moeten worden. 

Geen dag is hetzelfde, dat zul je begrijpen. 

Je werkt ongeveer 50 uur per week, meer als je wilt. Je bent minimaal 3 dagdelen vrij in de week. Wellicht vind je het leuk om voor onze jeugdige gasten (veel kinderen tot 12 jaar), af en toe natuureducatie/animatie op touw te zetten. Dit hoeft niet groot te zijn, de kinderen ontdekken hier uit zichzelf genoeg. 

Het is erg belangrijk dat je heel secuur kan schoonmaken en goed met de drukte van de zaterdag- de wisseldag - om kan gaan. Het weekend is vaak een hectische, maar gezellige periode van mensen die komen en gaan. Sociaal, flexibel, gastvrij, vriendelijk en behulpzaam zijn karakatereigenschappen die bij jou passen.

Je werkt samen met ons, Vincent en Madelon en enkele schoonmaaktroepen die uitsluitend in het weekend op Junora werken. 

Je slaapt in de gite achter de receptie en je hebt je eigen slaapkamer, badkamer dat ook beschikt over een eigen terras. Je kan koken in de receptie als deze gesloten is (tussen 11 en 15 uur) en na 19:00 uur (uitgezonderd de pizza-avonden, dan kun je gezellig een pizzaatje mee eten als je wilt). Als je het gezellig vindt kun je 's ochtends en in de avond met ons mee-eten, dat is niet verplicht en kun je dagelijks bepalen. 

Uiteraard heb je regelmatig een dag vrij om er zelf op uit te trekken en deze prachtige omgeving te ontdekken. Omdat we zo`n 4 kilometer van een eerstvolgend dorpje zitten, is een sportieve fiets wel handig om mee te nemen. Anders is eigen vervoer (eigen auto/motor) noodzakelijk, omdat je anders weinig van de omgeving kunt zien.

Periode: 4/11 juli t/m 22 augustus 2020. 

Je krijgt uiteraard een normaal loon voor ieder gewerkt uur, bieden je iedere dag een ontbijt en avondeten (vegetarisch) aan.

Reiskosten worden vergoed, mits je met de auto/motor of trein komt (tot een maximum van 200 euro).

We horen graag van je. 

We zullen voor 1 april a.s. graag met je om de tafel zitten in Nederland om elkaar beter te leren kennen.

Met ecologische groet,

Madelon en Vincent Vermeulen

Eco-camping Junora

www.junora.fr