Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Animatie
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Animatie zomer 2020 Camping la Plaine

Vijf weken onder de Franse zon en nog wat zakgeld toe ook.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Kijk snel…. 

Wij zijn voor onze kleine familiecamping, direct aan de oevers van de rivier de Lot in de Aveyron, op zoek naar een stel enthousiaste mensen voor de "kidsclub". Wij willen geen professioneel team voor grootschalige animatie, maar een stel flexibele jonge mensen die het leuk vinden om de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar van maandag t/m vrijdag
enkele uurtjes te vermaken. Wekelijks een volleybal- of tafeltennistoernooi  en een speurtocht is voor iedereen leuk. Verder willen we dat zij ons, daar waar nodig, helpen bij het schoonhouden van het sanitair en natuurlijk ook bijspringen in de bediening op het terras en helpen in de keuken. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

De "kidsclub" moet geheel zelfstandig gerund worden, soms met de hulp van enkele ouders.

Een leuke manier om contacten te leggen met de verschillende voornamelijk Nederlandse kampeerders. Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk. Enige kennis van de Franse taal is wel handig daar er niet alleen maar Nederlanders op de camping staan. Alle benodigdheden worden door ons verstrekt. Onze gedachten gaan uit naar twee jonge mensen van minimaal 18 jaar( we zijn op dit moment nog op zoek naar    1 medewerker). Zij worden ondergebracht in een De Waard tent en zijn volledig bij ons in de kost.

Natuurlijk is er ruimte en tijd over om ook zelf te ontspannen door te zwemmen of de buurt te verkennen. Een rijbewijs is een pre, daar je daardoor wat flexibeler bent. Een auto wordt eventueel ter beschikking gesteld.

Indien de interesse gewekt is, kun je een mail sturen, met je motivatie, CV en recente foto.