Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Allerlei
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Medewerkers gezocht voor camping in Frankrijk!

MEDEWERKERS GEZOCHT VOOR DE LEUKSTE CAMPING IN FRANKRIJK!


Wij zijn opzoek naar medewerkers voor onze camping. Wij zoeken mensen voor in de horeca en voor in de animatie.


1. Animatie medewerk(st)er met ERVARING! Minimale leeftijd 18 jaar.
Ben jij dat animatie beest? Vind je niets leuker dan mensen te vermaken en hen de meest geweldige vakantie te bezorgen die er is? Houd je van meeleef theater en ben je een beetje PRETTIG GESTOORD? Kan je goed organiseren en plannen? Denk je dat je in staat bent een animatieteam aan te sturen en er ook onderdeel van te zijn? Zoek dan niet verder, want wij zijn opzoek naar JOU!!!!  Wij zoeken mensen voor het gehele hoogseizoen, dus van 4 juli - 22 augustus!

2. Horeca medewerkers voor in ons restaurant 'La Grange'
Wij zoeken iemand die goed zelfstandig kan werken. Goed kan organiseren. Oog heeft voor detail en zeker ook heeft voor de  behoefte van onze gasten. Wij zoeken mensen voor het gehele hoogseizoen, dus van 4 juli - 22 augustus! 


Wij werken ieder jaar met een jong, dynamisch Nederlands team. Wij zijn een camping waarbij klantvriendelijkheid het allerbelangrijkste is dat er bestaat. Onze gasten zijn 'lid' van onze familie en zeker geen nummer. Wij als 'Team L'Ardechois' zorgen ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie krijgen waar ze nog jaren met veel plezier aan terug denken.

Wij zoeken mensen die echt in dat plaatje passen.

Wij bieden een fantastische baan onder de Franse zon, in een jong en dynamisch team Wij bieden reiskosten vergoeding, volledige kost en inwoning en een vergoeding per week.

Wil jij een ONGELOOFLIJK LEUKE ERVARING op doen? Een seizoen onder de Franse zon? Wil jij ECHT deel uit maken van team ardechois en samen met ons de verantwoordelijkheid dragen om onze geweldige gasten hun leukste vakantie ooit te bezorgen?

Ben je doortastend, heb je veel initiatief, geen 9-5 mentaliteit, en ben je in voor afwisselend werk?

Neem dan contact met ons op!!!!!

Lijkt het je wat om bij ons te werken, stuur ons dan je motivatie brief, cv en foto 

Susanne (), Er is genoeg tijd om zelf het vakantiegevoel te ervaren en de omgeving te verkennen.

In 2012 kwam ik voor het eerst op Camping L`Ardéchois werken. Vanaf het eerste moment voelde ik me er thuis. Een plek ver van de grote stad, omringd door prachtige natuur en met het echte Zuid-Franse klimaat. Doordat het een kleinschalige familiecamping is, werk je in een klein hecht team met alleen maar jonge Nederlandse collega`s. Mensen waar je niet alleen mee werkt, maar vooral ook mee leeft. Het hoogseizoen is hard werken, maar er is ook genoeg tijd om zelf het vakantiegevoel te ervaren en de omgeving te verkennen. Zelf ben ik altijd veel met de mountainbike van de camping op pad geweest, maar ook samen met collega`s relaxen bij de rivier en leuke (sportieve) uitjes horen bij een vakantiebaantje op L`Ardéchois. Na zes zomervakanties op de camping te hebben gewerkt, heb ik inmiddels m`n opleiding afgerond en een fulltime baan in Nederland. Hierdoor lukt het helaas niet meer om de hele zomer te werken. Wanneer je zelf nog geen plannen voor de zomer hebt, van avontuur houdt én niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan is vakantiewerk op Camping L`Ardéchois misschien wel iets voor jou!

Caroline (), Het is hard werken, maar zeker de moeite waard!

Afgelopen week was het 40 graden op camping L'ardechois, maar toch ging het werk door. 'S ochtends in de koelte broodjes verkopen en 's middags vrij, dus was het personeel te vinden bij de rivier of het zwembad. 'S avonds weer werken in het restaurant maar daarna gezellig met z'n allen een drankje doen in de bar! Het is hard werken, maar zeker de moeite waard!!!