Deze site werkt niet optimaal in IE. Het is ook door Microsoft zelf bestempeld als onveilige browser. Gebruik een moderne browser, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.
Functie
Camping­medewerker
Land
Frankrijk
Periode
Zomer
Website

Hulpkrachten voor camping zomer 2020

Op de camping werken elk jaar Nederlandse studenten die zeer gevarieerd
worden ingezet. Zij draaien bar-, snackbar-, winkel- en keukendiensten. Ook behoren lichte schoonmaakwerkzaamheden tot hun taken en bij geschiktheid mogen zij ook pizza's bakken.

Daarnaast organiseren zij animatie- en sportwedstrijden en zijn ze een vraagbaak voor alle gasten.

Er wordt gewerkt volgens een weekrooster, waarin iedere dag er weer anders uitziet.

Ben je:

  • energiek
  • sociaal
  • teamspeler
  • zelfstanding
  • sportief
  • kinder- en klantvriendelijk
  • 6 weken beschikbaar
  • minimaal 19 jaar
  • en heb je enige horeca ervaring 

Er wordt hard gewerkt, maar een plezierige werksfeer en gezelligheid tijdens en na het werk vinden wij erg belangrijk.

De reis- en verblijfkosten worden vergoed en de beloning is goed.  

Bas (19), "Het werken op camping Lestaubiere een echte aanrader is. Het word een zomer om nooit te vergeten."

Heyy ik ben Bas. Ik ben 19 jaar oud en ik heb vorige zomer op de camping Lestaubiere in Frankrijk gewerkt. Het was de meest geweldige ervaring in mn leven. Ik zal even kort vertellen waarom. Op de camping hangt de hele dag door een gezellige sfeer. Wat je natuurlijk al hartsikke vrolijk maakt. Op de camping heb je verschillende taken. Zo sta je de ene dag achter de bar de camping gasten te bedienen en begeleid je de andere dag het voetbal toernooi op de camping. Dit alles doe je met een super gezellig team waar je er close mee word. Het is immer jullie taak om het de camping gasten naar de zin te maken. Mijn mooiste herinneringen van camping lestaubiere zijn: Het kampvuur Elke avond is er een kampvuur voor de camping gasten en voor het team waarmee je werkt. Het is hier hartsikke gezellig en zo leer je iedereen nog beter kennen. De kinderdisco De kinderdisco is één grote gezellige bende. Alle kinderen hebben het maar hun zien en dat geeft een grote energie boost. Tot slot wil ik graag nog even zeggen dat het werken op camping Lestaubiere een echte aanrader is. Het word een zomer om nooit te vergeten.