Werken met dieren jouw passie?

Locatie Ecuador
Periode 2018-03-18 - 2018-12-31
Geplaatst op 10-02-2018

Word vrijwilliger in Ecuador!

Wil jij je inzetten voor verstoten en/of gewonde dieren in Ecuador? Dan is dit project misschien iets voor jou! Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in deze dierenopvang.                             

Taken

Werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dieren en helpen bij het onderhoud van het park. Er zijn verschillende soorten apen, soms katachtigen en vele soorten vogels. Omdat de opvang erop gericht is dieren weer uit te zetten, veranderd de samenstelling nogal. 

Wanneer  

Het gehele jaar.

Vereisten

Er zijn geen bijzondere eisen. De eigenaar van het project spreekt Engels. Uiteraard moet je houden van dieren en niet bang zijn voor spinnen, padden en ander dieren. Ook is het belangrijk dat je niet bang bent de handen uit de mouwen te steken, aangezien er overdag vaak in het park gewerkt wordt aan bijvoorbeeld accommodatie van de dieren.

Accommodatie

Het huis waarin je verblijft ligt prachtig, maar is wel basic. Als je houdt van basic is het een paradijs, maar houd je meer van luxe, dan is dit wellicht niet het project dat je zoekt. Er is geen elektriciteit, wel een aggregaat om bijvoorbeeld je camera op te laden.Kosten

Bij deze kosten zit een donatie aan het park voor het onderhoud en medicijnen en voedsel voor de dieren. Omdat er geen voorzieningen vanuit de regering zijn, is het project hiervan afhankelijk. Je zou dit kunnen ophalen d.m.v. fundraising bij bijvoorbeeld vrienden en familie of een ludieke actie. We denken hierover graag mee. 

Kosten voor onderdak en eten per maand            320 (dit betaal je ter plekke)

Waar moet ik nog meer aan denken?
Belangrijkste als je op reis gaat is een goede reisverzekering! De meeste verzekeringen dekken wel het reizen, maar niet het doen van vrijwilligerswerk. Wij hebben goede ervaringen met JoHo en werken daarmee samen. Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets? Kijk dan eens op de site van TunaFish. TunaFish is het reisbureau voor de (wereld)reiziger!Daarnaast is het hebben van een visum verplicht als je langer dan 90 dagen blijft. Voor meer informatie kan je kijken op visumdienst. Ook inentingen zijn natuurlijk belangrijk. Voor meer informatie kan je kijken op vaccinatiecentrum of traveldoctor.
We gaan er vanuit dat jij je als deel van je reis goed voorbereid. Waar ga ik heen,wat is de cultuur en wat moet ik wel en niet doen als vrijwilliger. Goede handvatten daarvoor zijn de websites van Better Care Network of Muses. Vrijwilligerswerk doen is niet iets wat je even tussendoor doet, maar waar je voor de volle 100% achter moet staan.
Heb je interesse in dit project, of in een van de vele andere, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via wouter@wereldwerk.eu.Je reactie is verstuurd!

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Vul een telefoonnummer en/of emailadres in, zodat de werkgever contact met je kan opnemen.

Vul een telefoonnummer en/of emailadres in.
Vul een telefoonnummer en/of emailadres in.
Dit veld is verplicht.
Upload een foto van jezelf. Selecteer eerst een bestand en klik dan op uploaden.
  • Naam is ingevuld.
  • Leeftijd is ingevuld.
  • Telefoonummer is ingevuld.
  • Email is ingevuld.
  • Motivatie is ingevuld.

Solliciteren kan op de website van de adverteerder: {{vacature.solsite}}

Solliciteren kan op de website van de adverteerder: {{vacature.solurl}}

"Via Wereldwerk echt lekker gewerkt als vrijwilliger. Volgend jaar weer!"

Jan de Vries