Wereldwerk reistips

Reisverzekeringen

In Nederland ben je voor ziektekosten verzekerd, maar hoe zit dat als je op reis gaat? In de meeste gevallen ben je maar ten dele verzekerd tegen medische kosten in het buitenland, dit is per verzekering verschillend. Ook het verzekerde bedrag kan nogal verschillen. Daarom is het verstandig een aanvullende reisverzekering af te sluiten.

Een goed dekkende verzekering is niet alleen belangrijk voor jezelf, het beperkt ook eventuele risico's voor de betrokken partijen (bv. het lokale bedrijf of project) in het geval van calamiteiten. Zorg dus dat je voor je aankomst op je plaats van bestemming een geldige en goed dekkende verzekering bezit. Vaak is dit ook verplicht! Werk en/of vrijwilligerswerk wordt vaak niet of slechts beperkt vergoed bij de meeste reguliere reisverzekeringen. Voor deze gevallen is het verstandig een verzekering af te sluiten die dit wel vergoedt. Bij sommige verzekeraars is er wel een uitbreidingsmogelijkheid maar hiervoor betaal je een toeslag. Een goed alternatief is: de JoHo Special isis.

Voor meer informatie betreffende deze verzekering kan je kijken op JoHo Tevens biedt JoHo andere reisverzekeringen aan welke je op de site van JoHo kan vergelijken. Mocht je een verzekering afsluiten, dan is het belangrijk aan te geven dat je deze via wereldwerk.eu hebt gevonden.

Bekijk rustig welke verzekering het beste bij je past, en kijk daarbij ook goed wat je huidige verzekering reeds voor dekking biedt, dit om te voorkomen dat je dubbel verzekerd bent, dat scheelt weer in de kosten. Check ook altijd de voorwaarden van een verzekering, met name voor gevaarlijk werk en/of gevaarlijke sporten.

Vliegtickets

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets, kijk dan eens op de site van TunaFish. TunaFish is het reisbureau voor de (wereld)reiziger!/

TunaFish is gespecialiseerd in:

  • Reizigers die langere tijd (> 1 maand) op reis gaan!
  • (Flexibele) vliegtickets & rond de wereld tickets!
  • Reisverzekeringen voor de (wereld)reiziger!
  • Goedkope hotels & hostels!

TunaFish helpt je in drie stappen het meest geschikte vliegticket te vinden:

  • Vertel TunaFish je route en reisdata via een vliegticket advies aanvraag.
  • TunaFish stuurt je (meestal binnen 24 uur) een advies per e-mail.
  • Is het advies (evt. na aanpassing) 100% naar wens....dan kan er geboekt worden!
  • Kijk voor meer informatie voor vliegtickets op TunaFish
  • Tip: via het TunaSpecial lidmaatschap krijg je korting op je vliegtickets!