over ons

Wereldwerk.EU

Wereldwerk bestaat nu zo'n tien jaar. Ons doel is om jong en oud een unieke reiservaring te bieden, door te werken (al dan niet betaald) in het buitenland. Daarnaast willen we op het gebied van vrijwilligerswerk projecten ondersteunen met kennis en arbeid. Op onze website vinden kandidaten vacatures in de horeca en op campings, maar ook ontwikkelingswerk. Binnen Europa veelal betaald vakantiewerk, buiten Europa vrijwilligerswerk. De kandidaten regelen het meeste zelf. Zo wordt de ervaring een echte ontdekkingstocht naar jezelf en je talenten..

We richten ons vooral op de zelfstandige reiziger die zijn/haar kennis en kunde kan inzetten waar nodig. We bieden geen begeleiding van a tot z, maar je bespreekt zelf alles met de werkgever. Bij het vrijwilligerswerk zorgen we wel dat er onderdak, een project en eventueel airport pick-up geregeld is. Verder regelen de wereldwerkers inentingen, tickets, etc. zelf. Op onze website staan veel handige tips om ze op weg te helpen. We geloven dat wereldwerkers hierdoor een intensievere (leer)ervaring hebben.

Wouter

Mijn naam is Wouter, ik ben de oprichter van wereldwerk. Op mijn 19e heb ik met mijn oude 'brandweer' bus rond gereden door Noord- Oost- en Zuid-Europa. Veel gezien en bijzondere mensen ontmoet. Daarnaast heb ik het wonen en leven in Zweden ontdekt, door daar een jaar als rietdekker aan de slag te gaan. Naast een oldtimer rally naar Beijing, heb ik 2 maanden in Ecuador gezeten en een aantal vrijwilligers projecten bezocht voor wereldwerk. In 2013 heb ik dit samen met mijn zus verder uitgebreid in Peru en Bolivia. Deze landen zijn dan ook zeer aan te bevelen voor een bijzondere ervaring in Zuid-Amerika. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

aanmelden

Word ook Wereldwerker! Of plaats een vacature.

Wereldwerker
  • Gratis reageren
  • Gratis je cv plaatsen
  • Elke maand de nieuwsbrief
Aanmelden
Werkgever
  • 4 weken gratis adverteren
  • cv's van werknemers inzien
  • reacties direct in uw mail
Aanmelden